• .

Lajme

28 Gusht, 2015 - VIZITË NË AMBASADËN AMERIKANE Vizita ne Ambasaden e SHBA ne Tiran ... +++ 6 Korrik, 2015 - Filluan rregjistrimet “Shkolla Internacional” ju mir ... +++ 20 Dhjetor, 2014 - Përfundon me sukses projekti ndërkombëtar “KEPASS” Ne dt 12 dhjetor 2014 perfundoi me ... +++ 6 Dhjetor, 2014 - Konkursi i fotografisë “Vlora ime – Një qytet europian” Të nderuar miq,   Si ju kemi njof ... +++ 23 Tetor, 2014 - Tellmemore online Mësoni anglisht me lehtësi, në s ... +++ 16 Shtator, 2014 - Pse të zgjidhni Institucionet Arsimore “SHKOLLA INTERNACIONAL” NE OFROJMË: Standarde europiane t ... +++ 26 Mars, 2014 - MATURA SHTETERORE 2014 MATURA  2014  (RREGULLORE, UDHEZI ... +++ 28 Shkurt, 2014 - KESHILLIMI I KARIERËS       +++ 11 Shkurt, 2014 - SAXHOT 2014 Foto të shkëputura nga disa prej ... +++ 30 Janar, 2014 - “Shkolla Internacional” akreditohet ne kuader te Projektit Nderkombetar KEPASS “Shkolla Internacional” akr ... +++

Pse të zgjidhni Institucionet Arsimore “SHKOLLA INTERNACIONAL”

images (3)

NE OFROJMË:

Standarde europiane të mësimdhënies, të cilat ndihmojnë në formimin e një realiteti të ri arsimor në funksion të kërkesave të shoqërisë së sotme, të cilat ndryshojnë përditë si pasojë e zhvillimeve globale të ekonomisë dhe të teknologjisë.

-      Teknologji e avancuar, një hap përpara kohës  dhe te tjerëve:

“Rregjistri elektronik online” është një software unik dhe revolucionar, që siguron njoftimin dhe njohjen e prindërve me gjendjen e fëmijëve në kohë reale. Nëpërmjet këtij sistemi prindi informohet mbi çdo ngjarje dhe veprimtari që ndodh. Prindi mund të përdorë programin nga kompjuteri, celulari, tableti, Iphone, I-Pad…etj pa vendosur paisje shtesë por vetëm një lidhje me internet.

Metoda interaktive prestigjoze “Tell Me More” një risi e ofruar për mësimin e gjuhëve të huaja. Nëpërmjet kësaj pakete nxënësi studion gjuhën angleze, franceze dhe italiane (të detyruara në shkollë), por ka mundësi të punojë edhe në mënyrë individule gjuhën amerikane, spanjolle dhe gjermane. Tell Me More ka një përmbajtje të pasur që bën të mundur zhvillimin e të gjitha aftësive të kërkuara për zotërimin e një gjuhe të huaj. Tell Me More është një metodë që ofron jo vetëm mësim por edhe argëtim, nxënësi mund të gjejë dhjetëra orë video dhe aktivitete interaktive.

Infrastrukturë moderne, kushte bashkëkohore, mjedise komode për zhvillimin e një mësimi sa më efektiv. Klasa të pajisura me mjete audio-vizive. Laboratorë të ndarë sipas lëndëve. Ambiente relaksues dhe te gjelbëruar. Sistem ngrohje ftohje.

Staf pedagogjik i kualifikuar, i aftë për një mësimdhënie efektive dhe moderne. Mësues fleksibël dhe novator, të gatshëm për të përballuar sfida të reja intelektuale dhe teknologjike. Janë  të përfshirë maksimalisht në zhvillimin e jetës shoqërore të nxënësve dhe të pranishëm në problemet e tyre, mbajnë kontakte të vazhdueshëm me prindërit.

“ME NE EUROPA NUK ËSHTË MË NJË ËNDËRR”


VIZITË NË AMBASADËN AMERIKANE

amb 2

Vizita ne Ambasaden e SHBA ne Tirane Ne daten 5 Mars, nje grup prej 27 nxenesish te shkolles jopublike “Internacional” Vlore, te shoqeruar nga administratori I shkolles z. Kristo Selenica, drejtoresha e shkolles znj. Valentina Vecani dhe mesueset e gjuhes angleze, zhvilluan nje vizite ne Ambasaden e Shteteve te Bashkuara te Amerikes ne Tirane. Takimi nisi me nje bisede te ngrohte me perfaqesuesen e Qendres se Burimit te Informacionit, Matilda Vangjeli, e cila u foli nxenesve per Kendet Amerikane ne […]

Filluan rregjistrimet

2

“Shkolla Internacional” ju mirëpret dhe ju uron fëmijëve tuaj një vit të mbarë shkollor! Për vitin shkollor 2019-2020.   Institucionet Arsimore  “Shkolla Internacional” ofrojnë arsim cilësor dhe edukim qytetar.

Përfundon me sukses projekti ndërkombëtar “KEPASS”

2 KEP

Ne dt 12 dhjetor 2014 perfundoi me sukses projekti  KEPASS. Projekti KEPASS përfshiu vendet e Adriatikut dhe kishte si synim shkëmbimin e përvojave në mësimdhënie, shkëmbim kulturash mendimesh, Njekohesisht si objektiv tjeter i rendesishëm ishte  integrimi dhe përafrimi i kurrikulave, duke qenë një pikënisje pozitive në përshtatjen e sistemeve arsimore të vendeve pjesemarrese. Nga Gjimnazi ynë 5 nxënësit pjesëmarrës pas nje perzgjedhje rigoroze dhe transparente u vendosen për 3 muaj në një nga shkollat e akredituara të projektit KEPASS. Nxënësit […]


Regjistri Elektronik

“Alpha-School”

Shkolla jonë prej këtij viti ofron një shërbim të ri dhe ekskluziv për ju prindër. Nëpërmjet programit “Alpha School” (Regjistri elektronik online)realizuar nga “Alpha Soft sh.p.k” , tashmë të gjithë aktivitetin shkollor të studentit do të keni mundësi t’a ndiqni nga kudo që jeni,në kohë reale,nga kompjuteri apo edhe celulari juaj. Regjistri elektronik online,ështe një sistem që synon të afrojë familjen me aktivitetin shkollor dhe njëkohësisht të ofroj disa shërbime ekskluzive për shkollën që e përdor këtë sistem.Sistemi është i instaluar në server online dhe kjo garanton hyrjen 24 orë në 24 në 7 ditë të javës.Për të përdorur këtë sistem është e nevojshme vetëm kompjuteri dhe linja e internetit,gjithashtu për një mirëfunksionim të programit,si browser këshillohet “Google Chrome”.Programi është në gjuhën shqipe,i thjeshtë dhe shumë intuitiv për tu përdorur.Për të hyrë në program mjafton të klikoni në një nga zonat përkatëse si më sipër.