Muaj: Gusht 2015

VIZITË NË AMBASADËN AMERIKANE


amb 2

Vizita ne Ambasaden e SHBA ne Tirane Ne daten 5 Mars, nje grup prej 27 nxenesish te shkolles jopublike “Internacional” Vlore, te shoqeruar nga administratori I shkolles z. Kristo Selenica, drejtoresha e shkolles znj. Valentina Vecani dhe mesueset e gjuhes angleze, zhvilluan nje vizite ne Ambasaden e Shteteve te Bashkuara te Amerikes ne Tirane. Takimi nisi me nje bisede te ngrohte me perfaqesuesen e Qendres se Burimit te Informacionit, Matilda Vangjeli, e cila u foli nxenesve per Kendet Amerikane ne […]

Regjistri Elektronik

“Alpha-School”

Shkolla jonë prej këtij viti ofron një shërbim të ri dhe ekskluziv për ju prindër. Nëpërmjet programit “Alpha School” (Regjistri elektronik online)realizuar nga “Alpha Soft sh.p.k” , tashmë të gjithë aktivitetin shkollor të studentit do të keni mundësi t’a ndiqni nga kudo që jeni,në kohë reale,nga kompjuteri apo edhe celulari juaj. Regjistri elektronik online,ështe një sistem që synon të afrojë familjen me aktivitetin shkollor dhe njëkohësisht të ofroj disa shërbime ekskluzive për shkollën që e përdor këtë sistem.Sistemi është i instaluar në server online dhe kjo garanton hyrjen 24 orë në 24 në 7 ditë të javës.Për të përdorur këtë sistem është e nevojshme vetëm kompjuteri dhe linja e internetit,gjithashtu për një mirëfunksionim të programit,si browser këshillohet “Google Chrome”.Programi është në gjuhën shqipe,i thjeshtë dhe shumë intuitiv për tu përdorur.Për të hyrë në program mjafton të klikoni në një nga zonat përkatëse si më sipër.