Muaj: Korrik 2021

Filluan rregjistrimet për vitin shkollor 2021-2022


“Shkolla Internacional” ju mirëpret dhe ju uron fëmijëve tuaj një vit të mbarë shkollor! Për vitin shkollor 2021-2022.   Institucionet Arsimore  “Shkolla Internacional” ofrojnë arsim cilësor dhe edukim qytetar.

KESHILLIMI I KARIERËS


Klikoni ne linkun KESHILLIMI I KARIERËS  dhe navigoni ne portalin U-ALBANIA per te marrë informacion per Universitetet dhe kriteret e tyre    

Pse të zgjidhni Institucionet Arsimore “SHKOLLA INTERNACIONAL”


NE OFROJMË: Standarde europiane të mësimdhënies, të cilat ndihmojnë në formimin e një realiteti të ri arsimor në funksion të kërkesave të shoqërisë së sotme, të cilat ndryshojnë përditë si pasojë e zhvillimeve globale të ekonomisë dhe të teknologjisë. Teknologji e avancuar, një hap përpara kohës  dhe te tjerëve: “Rregjistri elektronik online” është një software unik dhe revolucionar, që siguron njoftimin dhe njohjen e prindërve me gjendjen e fëmijëve në kohë reale. Nëpërmjet këtij sistemi prindi informohet mbi çdo ngjarje […]

Regjistri Elektronik

“Alpha-School”

Shkolla jonë prej këtij viti ofron një shërbim të ri dhe ekskluziv për ju prindër. Nëpërmjet programit “Alpha School” (Regjistri elektronik online)realizuar nga “Alpha Soft sh.p.k” , tashmë të gjithë aktivitetin shkollor të studentit do të keni mundësi t’a ndiqni nga kudo që jeni,në kohë reale,nga kompjuteri apo edhe celulari juaj. Regjistri elektronik online,ështe një sistem që synon të afrojë familjen me aktivitetin shkollor dhe njëkohësisht të ofroj disa shërbime ekskluzive për shkollën që e përdor këtë sistem.Sistemi është i instaluar në server online dhe kjo garanton hyrjen 24 orë në 24 në 7 ditë të javës.Për të përdorur këtë sistem është e nevojshme vetëm kompjuteri dhe linja e internetit,gjithashtu për një mirëfunksionim të programit,si browser këshillohet “Google Chrome”.Programi është në gjuhën shqipe,i thjeshtë dhe shumë intuitiv për tu përdorur.Për të hyrë në program mjafton të klikoni në një nga zonat përkatëse si më sipër.