Muaj: Shtator 2021

Njoftim i rëndësishëm për vitin mësimor 2021-2022


Të nderuar prindër, të dashur nxënës, duke filluar nga data 27 shtator 2021, merr udhë, viti i ri mësimor 2021-2022. Me kënaqësi ju informoj se shkolla jonë i ploteson te gjitha protokollet e kerkuara nga MASR dhe M.SH per mbrojtjen nga COVID-19, keshtu qe: Programi mesimor do te realizohet i plote dhe me ore mesimore prej 45 minutash. Orari mesimor do të jetë prej orës 08-13.10

Për hartimin e rregullores së brendshme të shkollës “Shkolla Internacional”


RREGULLORE E BRENDSHME E SHKOLLES INTERNACIONAL  

Regjistri Elektronik

“Alpha-School”

Shkolla jonë prej këtij viti ofron një shërbim të ri dhe ekskluziv për ju prindër. Nëpërmjet programit “Alpha School” (Regjistri elektronik online)realizuar nga “Alpha Soft sh.p.k” , tashmë të gjithë aktivitetin shkollor të studentit do të keni mundësi t’a ndiqni nga kudo që jeni,në kohë reale,nga kompjuteri apo edhe celulari juaj. Regjistri elektronik online,ështe një sistem që synon të afrojë familjen me aktivitetin shkollor dhe njëkohësisht të ofroj disa shërbime ekskluzive për shkollën që e përdor këtë sistem.Sistemi është i instaluar në server online dhe kjo garanton hyrjen 24 orë në 24 në 7 ditë të javës.Për të përdorur këtë sistem është e nevojshme vetëm kompjuteri dhe linja e internetit,gjithashtu për një mirëfunksionim të programit,si browser këshillohet “Google Chrome”.Programi është në gjuhën shqipe,i thjeshtë dhe shumë intuitiv për tu përdorur.Për të hyrë në program mjafton të klikoni në një nga zonat përkatëse si më sipër.